Vyhledávání

Přinášíme novou drogu: E-skateboard!

29.08.2009 17:43

Na český trh přinášíme novou vychytanou kolekci skateboardů s výkonným elektrickým pohonem a dálkovým ovládáním! Nový rozměr skateboardingu, který umožuje agresivní jízdu, triky a skoky nejen po pevném povrchu, ale i po trávě a terénu. Freeride anytime anywhere!

Mrkněte na reportáž níže a nabídku v sekci e-skate

 

 Elektroskateboard je geniální nápad, který posouvá možnosti zejména freeride skateboardingu o hodně dál. 

Bezdrátové RC ovládání, plynulá regulace výkonu  a elektromagnetická brzda dávají jezdci plnou kontrolu nad jízdou. Pár hodin nabíjení  prakticky zadarmo a následný  dojezd přes 20 km jsou skvělým předpokladem pro bezstarostnou jízdu.

Podle konstrukce a zejména použitých koleček  je můžeme rozdělit na street-boary a off-road verze. Streetové verze jsou nejblíže klasickému skateboardingu, umožňují  vychutnávat radost z jízdy nejen nekonečným freeridingem třeba po městě, ale i bezpracný ride po skateparku, včetně skoků a driftů. Skvělá ovladatelnost a příjemná váha dělají z těchto board

Off-road verze se vyznačují velkými devítipalcovými nafukovacími koly, větším výkonem i větší kapacitou baterií. Dobře zvládnou jízdu mimo asfaltový povrch, jako jsou prašné cestičky, trávu, štěrk.

Žádný bezín, žádný smrad  žádný hluk, to jsou vlastnosti, které předurčují e-skateboard k urban-zone využití, jízdě po chodníku, mezi lidmi i uvnitř budov. U off-road verzí zase k nerušenému ridingu v přírodě.

Zpět

© 2009 Všechna práva vyhrazena Extremcentrum.cz